Zvezda dočekuje veliku Barcu

Euroliga, treće kolo

Zvezda dočekuje veliku Barcu

Mnogi su sumnjali u košarkaše Crvene zvezde nakon startnog poraza u Euroligi od turske Darussafake, ali je četa Dejana Radonjića već u 2. kolu pokazala da neće biti lak zalogaj evropskim velikanima.

Crveno-bijeli su u gostima, nakon ludog preokreta, savladali Galatasaray i tako napravili odličnu uvertiru za duel sa Barcelonom.

Ruku na srce, španski tim i ne izgleda tako moćno na startu nove sezone, ali bez obzira na sve Katalonci su svakako favoriti protiv crveno-bijelih.

Duel ove dvije ekipe na programu je večeras u Beogradu, a uoči meča svoja očekivanja iznio je i Dejan Radonjić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Prirodno je da dolaze sa glasnim najavama pobjede, ne treba bježati od toga da su favoriti. Prošle sezone nisu uspjeli da se plasiraju na Final Four, ali u novoj žele da poprave utisak i ciljaju samu završnicu. Naravno, zna se da je naš pristup takav da mislimo da možemo da igramo protiv svih protivnika i da se ne obaziremo na to kako stoje stvari na papiru. Trudićemo se da u prepoznatljivom ambijentu pokušamo da budemo konkurentni", rekao je trener beogradskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi