Zvezda gostuje grčkom velikanu

4. kolo Eurolige

Zvezda gostuje grčkom velikanu

Košarkaši Crvene zvezde nemaju puno vremena za odmor.

Nakon pobjede nad Barcelonom u trećem kolu Eurolige, crveno-bijele sutra očekuje teško gostovanje u Atini.

Njihov naredni rival, ekipa Panathinaikosa, imala je određenih problema u posljednje dvije sedmice, ali je ipak uspjela da se vrati na pravi kolosjek i ostvari dobre rezultate na startu sezone.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Igramo protiv velikana evropske košarke. Panathinaikos je značajno pojačao tim igračima ogromnog iskustva i euroligaškog rejtinga. Predvodi ih novi trener, koji je fantastično vodio Barcelonu i sa njom osvojio i titulu prvaka Evrope. Znamo da nas čeka teška utakmica, trudićemo se da pariramo izuzetno kvalitetnom protivniku koji je u Euroligi odlično počeo sezonu, sa dvije pobjede i tijesnim porazom od ekipe CSKA u Moskvi", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi