"Zvezda ima odličan tim, moramo biti fokusirani"

Trener Olympiacosa Ioannis Sfairopoulos

"Zvezda ima odličan tim, moramo biti fokusirani"

Trener Olympiacosa Ioannis Sfairopoulos pohvalio je tim Crvene zvezde i izjavio da očekuje neizvjestan meč u Beogradskoj areni.

"Zvezda ima odličan tim. Posljednjih nekoliko mjeseci igraju odlično, tako da moramo da budemo spremni za težak meč koji nas očekuje. Na svom terenu su pobijedili Fenerbahče, CSKA, Real i izgubili su samo jedan od posljednjih osam mečeva pred svojim navijačima. Tako da moramo da budemo fokusirani i pripremljeni", rekao je Sfairopoulos.

Tim iz Pireja u posljednje vrijeme ima dosta problema sa povredama ključnih igrača, a Sfairopoulos ističe da su pod znakom pitanja za ovaj meč Vassilis Spanoulis i Matt Lojeski.

"Njih dvojica su pod upitnikom za ovaj meč. Konačnu odluku ćemo donijeti u posljednjem trenutku", izjavio je Sfairopoulos.

Utakmica 27. kola Eurolige između Crvene zvezde i Olympiacosa na programu je večeras od 19 časova. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

U ostalim susretima današnjeg programa sastaju se CSKA - Darussafaka, Galatasaray - Unics i Real Madrid - Barcelona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi