Zvezda na jakom turniru na Kritu

Posljednje provjere pred start ABA lige

Zvezda na jakom turniru na Kritu

Košarkaši Crvene zvezde tokom vikenda učestvovaće na izuzetno kvalitetnom tuniru na Kritu.

Pored šampiona ABA lige, na grčkom ostrvu nastupiće i ekipe Olympiacosa, Hapoela i Anadolu Efesa.

Zvezda će u polufinalnom susretu snage odmjeriti sa Olympiacosom, a taj meč na programu je u petak od 19.30 časova. Mečevi za prvo i treće mjesto na rasporedu su u nedjelju.

"Za ovaj period smo i planirali utakmice sa izuzetno kvalitetnim rivalima. Prvu utakmicu igramo sa Olympiacosom u petak, ali će nam turnir na Kritu donijeti dvije odlične provjere, kroz koje ćemo vidjeti naš stepen pripremljenosti i to u svim aspektima, kako bismo imali jasnu sliku gdje smo", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Nakon završetka ovog turnira igrači Zvezde neće imati puno vremena za odmor, pošto ih narednog vikenda očekuje duel sa MZT-om, u okviru prvog kola ABA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi