Zvezda oslabljena napada Spartak

Bez povrijeđenog dvojca na premijeri

Zvezda oslabljena napada Spartak

D. Vejo

Predstojećeg vikenda počinje košarkaška Super liga Srbije, a za prvog favorita proglašena je četa Dejana Radonjića.

Beograđani će u prvom kolu svoja koplja ukrstiti protiv ekipe Spartaka u Subotici. Ali kao po navici, Radonjić neće moći da računa na nekolicinu igrača.

Odsustvo Stefana Jovića zbog povrede leđa, stara je priča. Međutim, njemu će se na tribinama priključiti i Branko Lazić koji također kuburi sa povredom, te ovog navedenog dvojca neće biti u sastavu Dejana Radonjića.

Kada je u pitanju plejmejker Jović, on će kroz nekoliko otići put Njemačke na detaljne preglede, gdje će tamošnji doktori imati jasniju sliku povrede, dok će Lazić u trenažni proces krenuti već od naredne nedjelje.

Utakmica između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 sati u Subotici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi