Zvezda rasprodala sve karte za 15 minuta

Panathu čeka ludnica u Pioniru

Zvezda rasprodala sve karte za 15 minuta

Nakon spektakularne pobjede u Vitoriji, Zvezda je skočila na peto mjesto Eurolige, a novi podvig crveno-bijeli pokušaće da naprave već u četvrtak kada im u goste dolazi slavni Panathinaikos.

Ekipa Dejana Radonjića ugostiće Atinjane u "Pioniru", a kolika je zainteresovanost za ovaj meč, govori podatak da su karte planule u rekordnom roku za samo 15 minuta. 

Takođe, klub je još jednom podsjetio navijače da je utakmica Crvena zvezda mts - Panathinaikos proglašena utakmicom visokog rizika, kao i da su crveno-bijeli kažnjeni tokom nedjelje sa novih 6.500 evra zbog bacanja tvrdih predmeta u teren.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica 20. kola Eurolige između Zvezde i Panathinaikosa na programu je sutra od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi