Zvezda sa Lazićem napada Galatu

Izvidao rane

Zvezda sa Lazićem napada Galatu

D. Vejo

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić nastupit će večeras za crveno-bijele u meču 23. kola Eurolige protiv Galatasaraya.

Ono što je zabrinulo sve pristalice crveno-bijelih jeste jučerašnja izjava trenera Dejana Radonjića, kako je Lazić upitan za meč sa turskim timom zbog povrede koju ima.

Ipak, nakon jučerašnjih pregleda utvrđeno je da Lazić može nastupati, pa će s toga on istrčati večeras na parket zajedno sa svojim saigračima protiv Galate.

Za Beograđane ovo je sjajna vijest, ako uzmemo u obzir da Lazić važi za jednog od igrača kojeg karakteriše borbenost na parketu, te će njegova uloga u večerašnjem susretu biti od izuzetne važnosti za tim.

Iz Zvezde su još jednom apelovali na navijače da se suzdrže bilo kakvih incidenata koji bi klub mogli udariti po džepu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti