Zvezda slavila, naši solidni

Kup Radivoja Koraća

Zvezda slavila, naši solidni

A. Beganović

Košarkaši Crvene Zvezde sinoć su u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća pobjedili Metalac rezultatom 83:66 i tako izborili nastup u polufinalu, u kojem će im protivnik biti FMP. 

Crvena Zvezda je kao i što se očekivalo uspješno apsolvirala prvu prepreku u Kupu Rdivoja Koraća. Zvezdaši su u meču sa Metalcom imali manjih problema samo u prvoj četvrtini, a nakon toga su izvrsnom igrom rutinski priveli utakmicu kraju.

Naši košarkaši u dresu Crvene Zvezde imali su pristojnu minutažu i odigrali sasvim solidne partije. Oliver Stević postigao je 14 poena, te bio drugi strijelac kluba. Elmedin Kikanović i Milan Milošević su svoju minutažu iskoristili na najbolji mogući način i sa po 8 poena imali zapaženu rolu u pobjedi crveno – belih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.