Zvezda šokirala Real Madrid

Iznenađujuća pobjeda crveno-belih

Zvezda šokirala Real Madrid

E. Čaušević

Košarkaši Crvene Zvezde priredili su senzaciju u okviru sedmog kola Eurolige.

Zvezda je na domaćem parketu savladala aktuelnog prvaka Evrope ekipu Real Madrida (94:88). Kraljevski klub ove sezone igra očajno u Euroligi, a to se najbolje pokazalo u večerašnjoj utakmici u Beogradu.

Fenomenalnu partiju u domaćoj ekipi odigrao je Maik Zirbes koji je ubacio 26 poena, dok je sjajni večeras Quincy Mille dodao 24 poena.

Najefikasniji kod gostiju bili su Sergio Rodriguez i Gustavo Ayon sa 16, dok je 14 poena dodao Trey Thompkins.

Ovo je Zvezdi bila treća pobjeda u grupnoj fazi Eurolige, dok je Real upisao svoj peti poraz i nalazi se na začelju grupe A.

Euroliga, 7. kolo:

Crvena Zvezda - Real Madrid 94:88

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Pinar - Panathinaikos 66:69

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti