Zvezda želi centra Maccabija

Crveno-bijeli se ne šale

Zvezda želi centra Maccabija

Košarkaši Crvene zvezde ove godine imaju dosta uspjeha kako na evropskoj, tako i na regionalnoj sceni. Crveno-bijeli izborili su plasman u četvrtfinale Eurolige, a blizu su trofeja u ABA ligi s obzirom da im je preostala finalna serija sa Mega Leksom.

Svakako da apetiti Beograđana iz godine u godinu sve više rastu, pa tako i želja da se oformi što kvalitetniji tim.

Prema pisanju beogradksih medija, uprava Zvezde zainteresovana je za usluge Trevora Mbakwea, inače košarkaša izraelskog Maccabija.

27-godišnji Amerikanac igra na poziciji centra, a u Evropi je još nastupao za Virtus i Bamberg. Karijeru je započeo u rodnoj Minnesoti, gdje je do 2013. godine nastupao na koledžu.

Ove sezone u Euroligi prosječno je bilježio 6.9 poena, 8 skokova i 1.2 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi