18-godišnja djevojka objavila razgovor s Ronaldom

Ne krije zaljubljenost u Portugalca

18-godišnja djevojka objavila razgovor s Ronaldom

E. Čaušević

Zanosna Amandha Lopes odlučila je javnosti otkriti da je u kontaktu sa Cristianom Ronaldom, te da je  njihovo dopisivanje na društvenim mrežama uveliko počelo.

Ova 18-godišnja djevojka bavi se manekenstvom i ne krije da je zaljubljena u portugalskog fudbalera. Ona je portugalskim medijima otkrila da se počela dopisivati s Ronaldom, te je poslala i slike kao dokaz.

Kako je rekla Amandha, nije željela da iznosi privatne dijelove razgovora s Ronaldom, već je za početak otkrila samo kako je počelo njihovo dopisivanje na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi