A sad spektakl: Lucky Six Bingo uživo!

Još jedna novost u kladionici Williams-Wwin

A sad spektakl: Lucky Six Bingo uživo!

Sponzorski tekst

WWin je ponovo odlučio obradovati svoje korisnike sa senzacionalnom novinom koju sada imaju u svojoj ionako bogatoj ponudi.

Kladionica Williams-WWin je odlučila ponovo napraviti korak naprijed, te još jednom uvesti novinu u igrama na sreću. Naime, ova kladionica sada nudi novu i jedinu igru na ovim prostorima, a to je Lucky Six Bingo, Loto 5/48, Loto 7/48 koja će se ovaj put igrati uživo.

Naravno, svako izvlačenje ide uživo uz predivne hostese. U novim igrama na sreću sa 1€ možete osvojiti čak 100.000 eura. 

Ova igra se trenutno može igrati na www.wwin.com, a uskoro će biti dostupna i u svim poslovnicama Williams-WWin kladionica na prostorima Bosne i Hercegovine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi