Adam Johnson priznao da je imao seks s maloljetnicom

Fudbaler Sunderlanda u velikim problemima

Adam Johnson priznao da je imao seks s maloljetnicom

E. Čaušević

Fudbaler Sunderlanda Adam Johnson pojavio se danas na sudu u Bradfordu jer je optužen da je imao seks s maloljetnicom.

Engleski fudbaler uhapšen je početkom prošle godine zbog optužbi da je ima tri seksualna prekršaja s maloljetnicom. Johnson je tada negirao sve optužbe, ali se danas morao pojaviti na sudu u Bradfordu.

Johnson je na početku negirao da je imao odnos s maloljetnicom, ali je danas priznao da je tada lagao. On je potvrdio na sudu da je imao seks s maloljetnicom koju je, navodno, na seks nagovorio tako što joj je kupovao razne poklone.

Fudbaler Sunderlanda bi mogao provesti dvije godine u zatvoru ukoliko se potvrdi njegova krivica u ovom slučaju. Prema zakonima u Velikoj Britaniji osoba mora imati 16 godina kako bi mogla imati seksualne odnose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi