Adam Johnson proživljava pakao u zatvoru

Život mu se srušio

Adam Johnson proživljava pakao u zatvoru

E. Čaušević

Nekadašnji reprezentativac Engleske Adam Johnson i dalje se nalazi u zatvoru gdje služi kaznu od šest godina zatvora.

Johnson je završio u zatvoru jer je imao ljubavnu vezi sa 15-godišnjom maloljetnicom, a na sudu je priznao da je kriv. Nekadašnji igrač Manchester Cityja dobio je kaznu od šest godina zatvora i cijeli njegov život se raspao preko noći.

Ovaj 30-godišnji igrač odmah je dobio otkaz u Sunderlandu i zaista su male šanse da će ponovo zaigrati na neki klub. I u slučaju da Johnson ranije izađe iz zatvora male su šanse da bi neki klub rizikovao da ga dovede i dobije toliko negativan publicitet.

Engleski mediji prenijeli su danas da Johnson prolazi kroz zaista težak period, te da ne liči na sebe. Nekadašnji reprezentativac Engleske, prema informacijama iz zatvora, živi pravi pakao, te plače svaku noć zbog kraha koji ga je zadesio. Također, Johnson rijetko izlazi iz svoje čelije jer ga ostali zovu "pedofilom".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi