Adam Johnson se "riješio" luksuzne vile

Prodao vilu po pristupačnoj cijeni

Adam Johnson se "riješio" luksuzne vile

E. Škorić

Bivši engleski reprezentativac, Adam Johnson, konačno je prodao svoju vilu u Engleskoj.

Adam Johnson je u zatvoru nakon što je optužen da je imao seksualni odnos s maloljetnicom, pa je odlučio da proda vilu koju je 2012. godine kupio za 1.57 miliona funti. 

Neko vrijeme nije uspijevao da proda luksuznu vilu, ali na kraju ju je ustupio Benu Stokesu, igraču kriketa, a pogledate li fotografije shvatit ćete da je ovaj čovjek sada pravi sretnik.

Iako je Adam cijenio vilu 1.85 miliona funti, kasnije je ta cijena otišla nisko, pa je po nekoj povoljnoj Stokes došao u njen posjed. U vili se nalazi sve što je potrebno za potpuno uživanje u životu i rekli bismo, mnogi ljudi širom svijeta mogu samo da maštaju o tome.

Jukebox, stol za bilijar, opremljena kuća koja gleda na vrt krou velike prozore, pet spavaćih soba...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi