Adriano se suočava sa zatvorskom kaznom

Nekada fenomenalni napadač

Adriano se suočava sa zatvorskom kaznom

A. Haznadarević
Teme:

Nakon što je dobio otkaz u Flamengu, ne tako davno jedan od najboljih napadača Brazilac Adriano bi mogao završiti iza rešetaka.

Naime, posrnuli fudbaler je optužen za ranjavanje dvadesetjednogodišnje studentice, te se suočava sa mogućom zatvorskom kaznom u trajanju od dva mjeseca do godine dana.

 

Pomenuti slučaj se dogodio prošle godine kada je Adriene Pinto bila u automobilu sa Adrianom, te je po još uvijek nerazjašnjenim okolnostima ranjena u ruku pištoljem kojeg je neoprezno ostavio fudbalerov tjelohranitelj.

 

Iako je većina svjedoka tvrdila da se djevojka sama igrala sa pištoljem, ona je predala tužbu protiv Adriana, a početak suđenja je zakazan za 13. decembar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.