Afera u avionu: Supruga fudbalera uhvaćena u seksu s drugim

Procurila i snimka

Afera u avionu: Supruga fudbalera uhvaćena u seksu s drugim

O. Lekić

Vanessa, supruga reprezentativca Sjeverne Irske Kylea Laffertyja, našla se u centru pažnje otočkih medija zbog optužbi da se seksala u avionu s ljubavnikom. 

Na internetu se nedavno pojavila snimka para koji razmjenjuje strasti u avionskom toaletu. Za kratko vrijeme videozapis je postao pravi hit, ponajviše zbog činjenica da žena koja je akter istog liči na suprugu Kylea Laffertyja, koji, s druge strane, uopšte nije muškarac u akciji. 

Vanessa se ovih dana našla na meti optužbi da vara muža, no cijelu priču, naravno, poriče. 

"Ne uvlačite me u vaše gadosti. Svako ko bude video snimak složiće se da je odvratan. A, ono što je najvažnije jeste da na njemu nisam ja", napisala je lijepa manekenka na svom Twitter profilu. 

Unatoč tome što joj je narušen ugled, Vanessa je poručila da neće podnositi krivičnu prijavu i da cijelu priču želi što prije zaboraviti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi