"Ako je mozak mog djeteta oštećen, Fabregas će mi platiti"

Majka šestomjesečnog djeteta

"Ako je mozak mog djeteta oštećen, Fabregas će mi platiti"

Španski fudbaler i član Chelseaja Cesc Fabregas iznenada se našao u problemu.

Kako smo jučer i pisali, Fabregasa uskoro očekuje tužba Victorije Diethardtd, majke šestomjesečnog dječaka kojeg je Fabregas pogodio loptom u parku.

Victoria se prepala za zdravlje svog djeteta pa ga je odmah odvela u bolnicu gdje su joj doktori rekli da ne mogu sa sigurnošću tvrditi kako mali Mark neće imati posljedice nakon udarca. Engleski mediji prenijeli su i kompletnu izjavu Markove majke.

"Fabregasova djevojka je došla do mene i pitala me je li beba u redu. Rekla mi je 'siguran sam da će sve biti u redu', ali pitam se kako bi njoj bilo da se to desilo njenom djetetu. Rekla je da je loptu udarila jedna djevojčica, a ne Fabregas. Poručila mi je da će me nazvati i pitati kako je beba, ali nije me nazvala", rekla je Victoria i dodala:

"Fabregas je dovoljno bogad da plati privatni pregled mog djeteta kako bi bila sigurna da mu nije ništa jer su mi na prvom pregledu doktori rekli da postoji šansa za oštećenje mozga nakon udarca loptom. Ako je tako, Fabregas će mi plaćati cijeli život".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi