Ako ne plati kaznu Lukaku mora u zatvor

Američka policija kaznila Belgijanca

Ako ne plati kaznu Lukaku mora u zatvor

E. Čaušević

Belgijski napadač Romelu Lukaku ljetos je odlučio da svoj odmor iskoristi za putovanje u Sjedinjene Američke Države, tačnije Los Angeles.

Lukaku je odmarao u Los Angelesu zajedno sa Paulom Pogbom, a kada je potpisao za Manchester United odlučio je da proslavi svoj transfer. Belgijanac je napravio veliku žurku zbog koje je danas kažnjen od strane američke policije.

Naime, komšije su se žalille nekoliko puta na buku koja dolazi iz vile gdje su boravili Lukaku i Pogba. Policajci su u nekoliko navrata upozorili Belgijanca, no on se oglušio na to. Ipak, u ranim jutarnjim satima policija je "upala" u vilu i prekinula ovu proslavu.

Iako je Lukaku vjerovao da će se izvući iz svega toga protiv njega je na kraju podignuta optužnica. Američka policija objavila je danas da Lukaku mora platiti 450 dolara ili će u suprotnom morati šest mjeseci u zatvor. 

No, Lukaku je odmah reagovao i odlučio je da plati kaznu. To ga neće previše "oštetiti" jer je zaradio taj novac nakon 14 minuta prema trenutnom ugovoru sa Manchester Unitedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi