"Ako ništa, nije me ostavila zbog bilo koga, nego zbog Messija"

Bivši dečko Messijeve ljubavi nije tužan

"Ako ništa, nije me ostavila zbog bilo koga, nego zbog Messija"

O. Lekić

Svadba Lionela Messija i njegove izabranice Antonelle i dalje je top priča u svjetskim medijima i kako se čini tako će i biti do novih fudbalskih uzbuđenja.

Antonella i Lionele su se upoznali u Rosariju, a rođak nove gospođe Messi ispričao je kako su se njih dvoje upoznali i otkrio je da je Antonela nakon Lionelovog odlaska u Španiju imala vezu sa drugim momkom.

Navodno su se Lionel i Antonella upoznali kada je ona imala samo osam godina, a poslije toga Antonella mu je pisala pisma s tim da mu je u jednom napisala da će jednog dana biti vjereni.

"Provodili su mnogo vremena zajedno kao djeca, a kada je Lionel otišao u Španiju ona je upoznala novog momka s kim je bila u vezi nekoliko godina", tvrdi Antonellin rođak.

Međutim, ključni trenutak za njihov život dogodio se u maju 2005. godine kada je preminuo najbolji Antonellin prijatelj. Tada 17-godišnja djevojka pala je u depresiju, a to je natjeralo Lionela da dođe u Argentinu. Pronašao je Antonellu i pružio joj je podršku, a upravo ovaj njegov potez bio je presudan za njihovu vezu. 

Tri godine kasnije ona je preselila u Barcelonu, a kako tvrdi Antonellin rođak tadašnji dečko nove gospođe Messi nije bio previše razočaran. "Ako ništa, ne ostavlja me zbog bilo koga, nego zbog Messija", navodno je rekao svojim prijateljima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi