Alexandra tvrdi: Zvijezda iz Premier lige me htjela silovati

"Probudila sam se bez odjeće"

Alexandra tvrdi: Zvijezda iz Premier lige me htjela silovati

O. Lekić

Engleski tabloid The Sun objavio je ispovijest djevojke po imenu Alexandre Nord koju je navodno pokušao silovati jedan od nogometaša iz Premier lige. 

Dvadesetpetogodišnja Alexandra je otkrila da se ovaj incident dogodio 2012. godine. Nakon što se opuštala u jednom elitnom londonskom noćnom klubu, dobila je poziv od zvijezde da odu zajedno da jedu kako bi se otrijeznila, međutim na kraju je završila na njegovom - krevetu. 

Alexandra se pri dolasu u hotelsku sobu onesvijestila, a kad se probudila, zatekla se polugola u njegovom krevetu dok je on ležao na njoj. 

"Probudila sam se bez odjeće na donjem dijelu tijela, on je bio go na meni. Jasno sam mu stavila do znanja da želim da prestane, ali me nije slušao. Uspjela sam da se izvučem i pobjegnem", tvrdi Alexandra koju je nogometaš čiji identitet nije željela otkriti pokušao fizički zaustaviti. 

"Našla sam se u problemu jer nisam imala ni jaknu ni novčanik kod sebe, ali na kraju to i nije bilo važno. Nije pokazao poštovanje prema meni, već me nastavio hvatati dok nisam istrčala iz sobe." 

Objasnila je i zašto slučaj nije prijavila odmah policiji.

"Šutjela sam jer sam bila mlada i krivila sam sebe. Bila sam svjesna toga da mu se mnogi dive zbog njegovih postignuća u nogometu, a osim toga nisam imala dovoljno dokaza. Nisam htjela da me svi gledaju kao žrtvu i da mi to uništi karijeru. Također, saznala sam da je oženjen." 

Dan poslije incidenta Alexandra se također susrela i s prijetnjama. Kako je rekla, zvali su je neki ljudi i prijetili da slučajno ne otkrije šta se dogodilo. 

U to vrijeme Alexandra se također bavila nogometom. Igrala je za klub QPR Ladies u Londonu, nakon čega se vratila u Švedsku gdje je u međuvremenu postala reality zvijezda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi