Amar Osim donio sreću Edinu Džeki u Rimu

Susret nakon meča s Cagliarijem

Amar Osim donio sreću Edinu Džeki u Rimu

M. Šljivak

Nekadašnji menadžer FK Željezničar Amar Osim bodrio je sinoć Edina Džeku s tribina u meču protiv Cagliarija.

Već nekoliko dana Osim se sa svojom izabranicom nalazi na odmoru u Rimu, a i na odmoru nije mogao bez fudbala, pa se odlučio pogledati meč Rome i Cagliarija.

Dolazak bh. stručnjaka na tribine donio je i sreću Edinu Džeki. Bh. napadač je postigao pobjednički gol, koji je Romu ostavio u igri za titulu prvaka, a nakon meča je upriličeno i druženje legendarnog dvojca s Grbavice.

Amar Osim je nakon raskida ugovora s katarskim Al Kharaitiyatom odlučio uzeti kraći odmor, a trenerskom poslu će se vjerovatno vratiti narednog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi