Amare Stoudemire organizovao ručak za zaposlenike MSG-a

Amare Stoudemire organizovao ručak za zaposlenike MSG-a

M. Šljivak

Pred večerašnju utakmicu protiv Brooklyna Netsa, košarkaš New York Knicksa Amare Stoudemire, organizovao je ručak za zaposlene u najpoznatijoj dvorani svijeta Madison Square Gardenu.

Oko 600 zaposlenika ove dvorane počašćeni su ručkom od strane krilnog centra Knicksa, koji im je na taj način zahvalio na usluzi.

"Oni rade ovdje i veoma pomažu našoj organizaciji da polako raste. Ovo predstavlja malu zahvalnicu za ono što čine, te dokaz da imaju podršku", rekao je Soudemire.

Stoudemire preko svoje fondancije redovno organizuje ručak za uposlenike MSG-a, a ove godine je odlučio da to bude na dan Martina Luthera Kinga i nekoliko sati pred susret sa Netsima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti