Andy Murray postao otac

Rodila se djevojčica

Andy Murray postao otac

D. Vejo

Tokom tenisa na Australijan Openu, misli Andyja Murrayja, pored igre bile su usmjerene i ka tome da bi svakog trenutka, mogao dobiti prinovu. 

Naime, nakon tačno sedam dana od velikog finala protiv Novaka Đokovića, porodica Murray bogata je za još jednog člana.

Na svijet je došla njegova kćerka. Ponosni roditelji djevojčice, krili su radosnu vijest do danas, iako je beba rođena u nedjelju. Drugi teniser svijeta zajedno sa svojom suprugom Kim, nije mogao da poželi bolji početak 2016. godine. 

Podsjetimo, Murray i njegova supruga vjenčani su prošle godine u Škotskoj, a vijest kako će na svijet doći novi član porodice, objavili su u avgustu mjesecu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi