Đani: Zbog Džeke me optužuju da sam zaratio sa svima

Srbijanski pjevač komentarisao spornu pjesmu

Đani: Zbog Džeke me optužuju da sam zaratio sa svima

Srbijanski pjevač Đani izazvao je mnogo pažnje kod regionalnih medija nakon što se na internetu pojavio snimak na kojem je on popularnu pjesmu grupe Medeni mjesec 'Nikad nikom nisam rek'o' izmijenio i otpjevao 'Nikad nikom nisam rek'o da je Srbin Edin Džeko'.

Popularni pjevač narodne muzike prilikom gostovanja u jednoj emisiji objasnio je kako je došlo do ove pjesme te da su za sve kriva djeca na njegovim nastupima.

"Tačno je da sam otpjevao tu pjesmu. Bilo je to u Kragujevcu, ali nije istina da sam se šprdao sa Džekom, jer ja se šalim i na svoj račun. Od klinaca na mom nastupu sam čuo ovakav nastavak pjesme. Edina Džeku mnogo poštujem i kao čovjeka i kao fudbalera. Bio sam i u Londonu kod Kolarova. Kao da sam zaratio sa svima zbog ovoga. Ko me god zna, svjestan je da sam se šalio", rekao je Đani.





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi