Aquapower Oligo Thermal Comfort Care

Aquapower Oligo Thermal Comfort Care

Sponzorski tekst
Teme:

Budući da se naša koža tijekom vježbanja isušuje i dehidrira, proizvod za njegu kože AQUAPOWER s izuzetnim hidratacijskim svojstvima sadrži koncentrat ekvivalentan 5.000 litara termalne vode* kako bi koži pružio elastičnost, hidrataciju te ugodan osjećaj.

*U razmjeru s koncentracijom čistog ekstrakta termalnog planktona sadržanog u proizvodu za njegu kože od 50 ml.

 

Aquapower oligo thermal comfort care vrlo je popularna hidratantna njega za muškarce -  namijenjena je muškarcima koji zaziru od krema za njegu lica pod izgovorom da su “ljepljive I ostavljaju trag na koži”. Oni žele učinkovitu njegu za lice, koja neće utjecati na njihovu muževnost. Tekstura Aquapower kreme je potpuno transparentna I brzo se upija, ne masti kožu I ne sjaji se, te je idealna za brzu I učinkovitu primjenu. Aquapower oligo thermal comfort hidratizira i štiti kožu od vanjskih utjecaja, čineći ju otpornijom i vidno zdravijom.

 

Nanijeti ujutro i/ili navečer na čistu kožu lica.

 

Cijena ≈ 74 BAM* (*NB: cijena se može razlikovati po prodajnim mjestima).

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.