Atraktivna crnka glavni "krivac" za Džumhurove igre

Igra sve bolje

Atraktivna crnka glavni "krivac" za Džumhurove igre

O. Lekić

Bh. teniser Damir Džumhur u posljednje vrijeme igra sve bolje, a ljudi bliski njemu ukazuju na krivca... 

Džumhur je na ATP turniru u Los Cabosu izborio plasman u četvrtfinale, nakon što je danas u jutarnjim satima eliminisao Quentina Halysa, a za rezultate koje ostvaruje velikim dijelom je zaslužna Dejana Živković.

Ova atraktivna manekenka na turniru u Meksiku pruža s tribina podršku Džumhuru, što je našem najboljem teniseru od velike važnosti. 

"Kada god može, Dejana me prati na turnire i pruža mi ogromnu podršku. Ja to znam da cijenim", kazao je nedavno Džumhur. 

Lijepa Dejana na društvenim mrežama često objavljuje atraktivne i golišave fotografije. Mnogi su mišljenja da Džumhur, kada na tribinama ima njezinu podršku, teško može da ne pobijedi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi