Atraktivna 'Zorannah' osvojila srce Danijela Miličevića

Prijateljica Jusufa Nurkića

Atraktivna 'Zorannah' osvojila srce Danijela Miličevića

O. Lekić

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, dugo je krila s kim je u emotivnoj vezi. 

Srbijanski mediji špekulišu da seksipilna Zorana zapravo ljubi Danijela Miličevića iz Genta, a ovaj par su navodno razotkrili njihovi prijatelji koji tvrde da se popularna Zorannah već dvije sedmice nalazi kod njega u Belgiji.

Zorani nije strano da se povezuje sa poznatim sportistima. Nekada je bila u vezi sa Andrijom Živkovićem, a maštu javnosti je nedavno "zagolicala" i videozapisom u kojem se pojavljuje u šetnji sa Jusufom Nurkićem. 

Vrijedi istaći da je Zorana studirala na “Accademia Del Lusso” u Milanu. Ima vlastiti online shop, a osim toga redovno na 'YouTube' kanalu objavljuje videozapise u kojima možete čuti njene savjete za njegu kože, kao i brojne modne i druge savjete. Na popularnom kanalu ima preko 100.000 pratilaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi