Audi A8 u najnovijem filmu superjunaka

Održana pretpremijera "Spiderman - Povratak kući"

Audi A8 u najnovijem filmu superjunaka

Sponzorski tekst

Sinoć je, u organizaciji Audi BH i Porsche Sarajevo, u Cinema City Sarajevo, održana pretpremijera najnovijeg filma „Spiderman-Povratak kući“. Audi kupci i zaljubljenici u avanture ovog superjunaka proveli su ugodnih 3 sata u druženju, fotografisanju i projekciji filma.

“Ovaj put smo za svoje kupce održali pomalo neobičan event: privatnu projekciju filma koja je ujedno i pretpremijera najnovijeg Marvel Studiovog filma „Spiderman“. Zašto baš ovaj film? Audi AG je globalno povezan sa filmovima ove studijske kuće, a u ovom-najnovijem se, pored ostalih pretpremijerno pojavljuje i novi Audi model: Audi A8.” rekao je Dino Bratović, menadžer brenda Audi ispred firme Porsche BH.

“Novi Audi A8 će svoju svjetsku premijeru imati 11.07.2017. godine u Barceloni. Tako su naši kupci bili među prvima koji su mogli vidjeti ovaj novi model prije svih ”, dodaje Bratović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi