Avgust u znaku „Mjeseca prijateljstva“ kompanije m:tel

m:tel i ove godine slavi prijateljstvo u deset bh. gradova

Avgust u znaku „Mjeseca prijateljstva“ kompanije m:tel

SportSport.ba

Povodom Dana prijateljstva, međunarodnog praznika koji se širom svijeta obilježava 30. jula, kompanija m:tel i ove godine slavi ono što je sastavni dio njenog slogana – prijateljstvo. 

Naime, kompanija m:tel je drugu godinu zaredom odlučila da mjesec avgust posveti slavljenju prijateljstva i ispunjavanju želja najboljih prijatelja, ali ne samo to.

Mjesec prijateljstva m:tel će obilježiti na nekoliko različitih načina, ali i lokacija, a u prvom planu biće druženje sa stanovnicima deset gradova širom BiH, u kojima će m:tel-ov tim dodjeljivati diplomu prijateljstva svima koji odluče da učestvuju u zabavnoj igri "Prijatelji se lako prepoznaju", a najsrećniji će dobiti i specijalno dizajniranu majicu prijateljstva za dvoje.

O čemu se tačno radi, moći će da provjere stanovnici gradova:

-31.07. Banjaluka
-01.08. Gradiška
-07.08. Prijedor
-08.08. Doboj
-14.08. Bijeljina
-15.08. Zvornik
-21.08. Trebinje
-22.08. Foča
-28.08. Istočno Sarajevo
-29.08. Mrkonjić Grad

U svim nabrojanim gradovima druženje počinje u 19 časova, a m:tel-ov tim poziva sve zainteresovane da u navedno vrijeme dođu u društvu svog najboljeg prijatelja i pokažu moć i snagu prijateljstva, koje će m:tel simbolično nagraditi.

Paralelno sa druženjem u gradovima, na zvaničnom blogu kompanije m:tel, na adresi blog.mtel.ba, biće otvorena aplikacija "Mjesec prijateljstva", putem koje će svi moći da upišu želje za svoje najbliže, u prvom redu porodicu i prijatelje, ali i za bilo koga drugog. Po okončanju „Mjeseca prijateljstva“, od svih prijavljenih želja biće odabrane tri najemotivnije, najkreativnije i najhumanije želje koje će kompanija m:tel ispuniti.

Još jedna novost je da će tokom čitavog avgusta biti dostupna i specijalna Frend tarifa "Mjesec neograničenih poziva", pomoću koje će svi m:tel korisnici za samo 2 KM moći da odaberu po dva prijatelja sa kojim će tokom „Mjeseca prijateljstva“ moći razgovarati besplatno, uz cijenu uspostave poziva od 0,08 KM bez PDV-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.