Back to skate

Uz novu spravu u skate parku Hastahana

Back to skate

Sponzorski tekst
Teme:

Sezona skate-a je počela sa prvim znacima proljeća. U to ime i ove godine snowboard klub «Freestyle» organizuje «Back to skate», takmičenje koje uz podršku burna promoviše lokalnu skate scenu. 

Back to skate će se održati 18.05. u skate parku Hastahana koji je oduvijek bio mjesto za zabavu i odličan provod. Skatere će sigurno obradovati informacija da je burn pomogao izgradnju nove sprave, "bank to bank" skejtbord element sa "V" rejlom po stranama.

Event počinje training sessionom takmičara u dvije kategorije, do  16 i preko 16 godina starosti. 

Za melodičnu atmosferu su zaduženi, pobjednik Ibiza burn Studios Residency-ja El Karinho i Said5, organizator «Concrete Jungle» uspješnih klubskih dešavanja. 

Program: 

14.00 Training session i prezentacija «bank to bank» sprave

17.00 Finale skatera do 16 godina starosti

17.30 Finale skatera preko 16 godina starosti 

18.00 Proglašenje pobjednika 

Nagrade:

1.mjesto skate daska

2.mjesto Revolt majice

3. šest pack burna

Vidimo se u skate parku! 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.