Bahati McGregor demolirao hotelsku sobu

Sve je potpuno uništeno

Bahati McGregor demolirao hotelsku sobu

M. Šljivak

UFC šampion Conor McGregor često se ponaša veoma bahato.

Nedavno je 28-godišnji Irac uništio automobil koji je iznajmio, te je slavio stajajući na njemu, sada je uništio i hotelsku sobu u Liverpoolu.

Notorious je pet dana partijao u hotelu Hilton, gdje jedna noć u apartmanu košta 300 funti. Ipak, milionski iznosi na računu omogućavaju McGregoru da se bahato ponaša, pa je u ovom hotelu iza sebe ostavio pravu pustoš.

"Svuda po sobi su bile boce, razbijeno staklo, hrana, ali i kanisteri u kojima je bio gas za smijanje. Oštetili su namještaj, a u sobi je ostala njegova zastava Irske. Angažovao je ljude da očiste sobu, ali je šteta i pored toga bila ogromna", istakao je engleskim medijima neimenovani izvor iz ovog hotela.

Conor McGregor je poznat kao čovjek koji voli zabave. Često ih organizuje, ali usprkos tome što se često bahato ponaša, poznat je i kao veoma susretljiva osoba prema fanovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi