Balotelli doživio manju saobraćajnu nesreću u Bresciji

Balotelli doživio manju saobraćajnu nesreću u Bresciji

E. Škorić

Napadač AC Milana Mario Balotelli ponovo se našao u žiži javnosti, a i ovaj put razlog nije bio vezan za nogometni teren.

Dosta se posljednjih dana piše o Balotelliju. Uglavnom se piše o njegovom privatnom životu i stvarima koje ponajmanje imaju veze s nogometom.

Italijanski reprezentativac je danas imao saobraćajnu nesreću u Bresciji, u gradu u kojem je usvojen. Srećom, nije bilo posljednica i riječ je o manjem sudaru.

Inače, prije nego je imao saobraćajku, Balotelli je kažnjen s 2.000 eura od Disciplinske komisije Italijanskog nogometnog saveza zbog simuliranja u utakmici protiv Parme u nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije