Balotellijev brat uhapšen zbog nasrtanja na policiju

Krenuo bratovim stopama

Balotellijev brat uhapšen zbog nasrtanja na policiju

A. Haznadarević

Enoch Barwuah, brat poznatijeg Marija Balotellija rođenog Baruwah, je čini se krenuo bratovim stopama, te je sinoć nakon tuče ispred jednog noćnog kluba u Bresciji priveden na saslušanje.

Dvadesetogodišnji Enoch je prema tvrdnjama lokalnih medija nasrnuo na dvojicu policajaca, koji su intervenisali nakon što se grupa mladića sukobila.

 

U policijskom izvještaju stoji da je brat Cityjevog fudbalera bio bos i bez gornjeg dijela odjeće, dok sa druge strane mladi Enoch tvrdi da uopšte nije kriv, te da je bio žrtva policijskog nasilja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.