Banjalučka pivara prijatelj GP “Jazavac”

Banjalučka pivara prijatelj GP “Jazavac”

Banjalučka pivara je i ove godine potpisala ugovor o saradnji sa  banjalučkim Gradskim pozorištem "Jazavac” te će u narednih dvanaest mjeseci finansijski pomagati ovu kulturnu instituciju, počev od podrške festivala “Zaplet08”. Kako bi obilježili jubilej od deset godina postojanja i ozvaničili početak saradnje Dragana Marić, osnivač ovog pozorišta i Ljubiša Savanović, organizator i selektor festivala “Zaplet08” organizovali su druženje za svoje prijatelje iz Banjalučke pivare Dejana Čatu, izvršnog direktora za marketing i Milku Stanivuković, PR menadžera.

Iz Gradskog pozorišta “Jazavac” ne kriju zadovoljstvo što imaju saradnika poput Banjalučke pivare i ističu značaj dugogodišnje podrške ove kompanije.

“Banjalučka pivara, jedan je od velikih prijatelja Gradskog pozorišta “Jazavac”, koja nas je, prije svega podržala na našem najvećem i najdužem putu, projektu „Braća“, s kojim smo bili prisutni na redovnom repertoaru teatra „LaMama“ u New Yorku, 2008. godine. Ove sezone, kao jedan od bitnih sponzora, odlučili su da podrže naše naredne projekte i kao najveći banjalučki brend, postanu dio tima koji će doprinijeti razvoju kulture našeg grada.Veliko nam je zadovoljstvo što naša ovogodišnja saradnja počinje upravo na predstojećem Međunarodnom festivalu mladog glumca, “Zaplet08”. Ne samo da će publika imati priliku uživati u odličnim predstavama, nego će imati mogućnosti uživati i u vrhunskom proizvodu naših prijatelja, banjalučkom Nektar pivu,“ poručuju iz Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Banjalučkoj pivari je saradnja sa ovom kulturnom institucijom veoma važna i čini važan dio njihove politike društveno odgovornog poslovanja, kao razvoja kulture i očuvanja društvenih vrijednosti unutar društvene zajednice.

„Banjalučka pivara već dugi niz godina na različite načine pomaže rad i razvoj „Gradskog pozorišta Jazavac” i ova saradnja će se nastaviti i u budućnosti. GP “Jazavac” na najbolji način promoviše ne samo kulturu i umjetnost već i sam grad Banjaluku, a ujedno i doprinosi razvoju i rastu modernog društva čineći ga sadržajnijim interesantnijim. Želimo našim prijateljima srećan jubilej i početak nove sezone, za koju smo uvjereni da će biti uspješna. Jer ono što je sigurno da uz odlične predstave i naše Nektar pivo, sve posjetioce očekuje vrhunska zabava,” poručuju iz Banjalučke pivare.

I ove godine očekuje nas sedam dana kvalitetnog pozorišta u Gradskom pozorištu Jazavac! U periodu od 22-28. oktobra biće održan Međunarodni festival mladog glumca ZAPLET 08. Kao i svake godine, Gradsko pozorište Jazavac otvoriće svoja vrata publici i predstaviti šest sjajnih pozorišnih predstava u izvođenju pozorišta iz BiH, Srbije i Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi