Barton: Hazard ga nije udario dovoljno jako

Veznjak Marseilla podržao Hazardov potez

Barton: Hazard ga nije udario dovoljno jako

Veznjak Chelseaja, Belgijanac Eden Hazard suočava se sa kritikama nakon  udaranja dječaka na sinoćnjem susretu sa Swansea Cityjem.

Mnogi misle da Hazarda treba kazniti zbog ovakvog ponašanja, ali se ipak među Hazardovim kolegama našao i jedan koji ga je donekle i podržao.

 

Naime, radi se o bivšem fudbaleru QPR i sadašnjem članu Marseilla, Joeu Bartonu kom fizički obračuni tokom susreta nisu nepoznanica.

 

Podsjetimo, Barton je u susretu posljednjeg kola prošlosezonskog engleskog fudbalskog šampionata oborio Aguera zbog čega je dobio crveni karton. Nakon toga je podivljao te je odlučio da se sam obračuna sa Argentincem kog je udario nogom.

 

"Hazardova jedina greška je što ga nije udario dovoljno jako", napisao je Barton na svom Twitter profilu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.