Bastian i Ana odabrali ime za sina

Anina je zadnja

Bastian i Ana odabrali ime za sina

O. Lekić

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović sredinom februara naredne godine postat će roditelji. 

Iako slavni par još nije saopštio spol djeteta, inostrani mediji nagađaju kako će bivša srbijanska teniserka na svijet donijeti dječaka kojem su već odredili i ime.

Oboje su imali nekoliko imena u razmatranju. Bastian je želio da njegov prvijenac bude Marko, dok je Ana navija da sin bude Stefan. 

"Bastian i Ana su oduševljeni što će im prvo dijete biti sin. Ona navija da se zove Stefan, dok je Bastianu simpatično ime Marko. Srpski zet će se vjerovatno složiti sa Aninom odlukom, budući da je zbog ljubavi prema njoj naučio i jezik koji se govori u Srbiji. Dakle, u porodicu Schweinsteiger stiže jedan Stefan", otkrio je izvor blizak paru, prenosi Kurir. 

Podsjetimo, Bastian i Ana su u bračnu luku uplovili u junu prošle godine nakon trogodišnje veze. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi