Bastian i Ana za luksuzni stan plaćaju 30.000 eura mjesečno

Zavrtit će vam se u glavi

Bastian i Ana za luksuzni stan plaćaju 30.000 eura mjesečno

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović znaju da uživaju u Chicagu. 

Inostrani mediji su prenijeli kako ovaj slavni par u Sjedinjenim Američkim Držama uživa u luksuzu, a za iznajmljivanje stana od 230 kvadrata u hotelu Waldorf Astoria izdvajaju mjesečno čak 30.000 eura. 

Njihov luksuzni penthaus (stan koji zauzima najviši kat) pruža pogled na jezero Mičigen, a opremljen je najnovijom i najskupljom tehnikom. Ima ugradnu kuhinju, tri kamina, dnevnu sobu, trpezariju, porodičnu sobu... U stanu postoji čak pet kupatila koja su uređena po najnovijim standardima. 

Bastian i Ana su, kako se navodi, iznajmili četvrti najskuplji stan u Chicagu. Hotelske usluge su im 24 sata na raspolaganju, a također imaju i garažu sa dva automobila. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi