Beckham ima veliki poremećaj za koji niko nije znao

Victoria ga htjela ostaviti

Beckham ima veliki poremećaj za koji niko nije znao

E. Čaušević

Legendarni engleski fudbaler David Beckham i danas je jedan od najpopularnijih sportista na svijetu iako je prije nekoliko godina završio svoju karijeru.

David i Victoria Beckham su sigurno jedan od najpoznatijih parova na svijetu. Nekadašnji engleski fudbaler je prije nekoliko godina okačio kopačke o klin, ali je i dalje jedan od najpopularnijih sportista na svijetu. No, malo ko je znao da se popularni Becks muči s velikim problemom.

Naime, Beckham već desetljećima pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, te da se bori protiv toga. U kući slavnog fudbalera mora biti sve u parnim brojevima, a Beckham često zna ustati usred noći kako bi usisavao. To je najviše radio dok je igrao jer je želio da njegov tepih u dnevnoj sobi bude poput travnjaka na terenu u linijama.

Ovaj problem nedavno je otkrila njegova supruga Victoria koja je priznala da je bila veoma blizu da se razvede od Becksa zbog ovog problema. Nakon što je i Beckham to priznao stvari su se malo promijenile. I dalje ima isti poremećaj, no sada je to izraženo znatno manje nego u prošlim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije