Begović podržao žrtve genocida u Srebrenici

Remembring Srebrenica

Begović podržao žrtve genocida u Srebrenici

E. Škorić

U Velikoj Britaniji danas je počela Memorijalna sedmica povodom sjećanja na Srebrenicu.

Stotine se događaja organizuju kako bi se odala čast žrtvama Srebrenice. 

Udruženje Remembring Srebrenica ima veliku podršku volontera, ambasadora i mnogih ljudi koji pomažu da ova organizacija i dalje radi na tome da se nikada ne zaboravi ono što se događalo u Srebrenici.

Britanska humanitarna organizacija iz godine u godinu održava sedmicu sjećanja na Srebrenicu.

Asmir Begović je jedan od onih koji podržavaju rad ove organizacije i koji je ponovo odao počast žrtvama. Begović je, podsjetimo, ambasador turnira u pomen genocida u Srebrenici koji se igrao u Engleskoj. 

Kroz razne aktivnosti je naš sjajni golman podržavao humanitarne organizacije, a s posebnim naglaskom se odaziva kada su u pitanju one koje se organizuju u čast žrtava Srebrenice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.