Benzema ostao u Realu, Jeinny prihvatila kaznu

Obećanje je obećanje...

Benzema ostao u Realu, Jeinny prihvatila kaznu

Jeinny Lizarazo, seksipilna venezuelanska voditeljica i novinarka ESPN-a, objavila je tokom prijelaznog roka kako Arsenal dovodi Karima Benzemu.

Najavila je i kako je navijači mogu "kazniti" polijevanjem vode ako do transfera ne dođe, a na kraju je bila primorana ispuniti jedan dio kazne. 

Jeinny je na Twitteru objavila fotografiju u dresu Arsenala, napomenuvši kako ovo nije njezin dres i da inače navija za Real Madrid. 

Arsenal je jedini klub iz Liga petice koji u ljetnom prijelaznom roku nije doveo igrača u polju. "Topnici" su kupili tek Petra Čecha iz Chelseaja, a s njima se sprda čak i londonski aerodrom Heathrow. 

 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.