Bešićev saigrač uzima najjači "doping"

Ima vruću motivaciju

Bešićev saigrač uzima najjači "doping"

O. Lekić
Teme:

Dominic Calvert-Lewin slovi za mladu zvijezdu Evertona. Da je pred njim velika budućnost vidjelo se i u srijedu u utakmici Liga kupa protiv Sunderlanda (3:0) kada je bio postigao dva pogotka i pritom 'vozao' protivničke igrače kako je god htio. 

Da ovom 20-godišnjem fudbaleru ide stvarno dobro u životu može se vidjeti i po njegovoj prelijepoj djevojci Meg Lilley. Zahvaljujući svojim zavodničkim kvalitetama Dominic je uspio osvojiti srce jedne od najatraktivnijih žena na Otoku, a njih dvoje su zajedno već devet mjeseci. 

Englezi tvrde kako je Meg najzaslužnija za igre koje u posljednje vrijeme pruža Calvert-Lewin, te da mu dođe kao najjači 'doping', motivacija i inspiracija. 

Nije poznato niti kako, niti gdje se par upoznao, no sudeći prema fotografijama koje objavljuju, u ljubavi uveliko uživaju. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije