Bešiću određen jednomjesečni pritvor

Problemi za oca bh. igrača

Bešiću određen jednomjesečni pritvor

E. Čaušević

Otac bh. reprezentativca Muhameda Bešića, Meho, uhapšen je prošle sedmice nakon pucnjave koja se desila mjestu Falešići u blizini Srebrenika.

U pucnjavi je ranjen otac bh. igrača koji je završio u bolnici, ali povrede nisu bile opasne po život, pa je brzo napustio bolnicu. Ipak, incident se nastavio kada je Meho izjavio da ga je nekoliko dana kasnije automobilom udario Samir Suljanović s kojim je i počeo ovaj sukob.

Ipak, nakon istrage u petak je policija uhapsila Mehu Bešića, a na osnovu prijedloga Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, Općinski sud u Gradaču odredio je jednomjesečni pritvor ocu fudbalera Evertona.

Također, nakon pomenute pucnjave uhapšen je i Suljanović koji je dobio isto jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubistva . Istina ovog događaja još uvijek nije poznata jer obje strane imaju suprotne priče. Nakon istrage više informacija bi trebalo biti poznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi