Bez interneta na Messijevom vjenčanju

Stigli i prvi gosti

Bez interneta na Messijevom vjenčanju

E. Škorić

U Rosariju, rodnom gradu Lea Messija sve je spremno za njegovo vjenčanje.

Messi i Antonella Roccuzzo danas će se vjenčati, a njihovo vjenčanje će biti spektakularno, sa 260 gostiju i sa čak 150 novinara. 

Argentinac je pozvao samo bliske ljude, no nije Diega Maradonu, a na svadbi neće biti ni bivših trenera Barcelone, dok će na vjenčanju nedostajati Andres Iniesta, koji čeka rođenje djeteta.

Luis Suarez, Carles Puyol i Cesc Fabregas zajedno su doputovali u Argeninu, a očekuje se i dolazak ostalih bivših i sadašnjih igrača Barcelone. 

U Rosariju će se na velikom ekranu vjenčanje pratiti uživo, a zanimljivo da će na mjestu gdje se bude održavalo vjenčanje blokirati pristup interentu, pa će svi prisutni morati pričekati na objavu ekskluzivnih fotografija na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti