Bez seksa za hrvatske igrače do kraja Eura

Pravila su jasna

Bez seksa za hrvatske igrače do kraja Eura

E. Škorić

Igrači hrvatske reprezentacije imat će potpuni mir na Evropskom prvenstvu.

Hrvatska reprezentacija je u Normandiji smještena i već je trenirala pred Evropsko prvenstvo, a selektor Ante Čačić ističe da su uslovi sjajni.

"Imali smo odlične uvjete i u Međimurju i u Istri, svugdje smo bili toplo dočekani. Igrači su se osjećali vrlo ugodno, a program priprema u potpunosti smo odradili. Stoga puni samopouzdanja i vjere čekamo Europsko prvenstvo, s nadom u što bolji rezultat", rekao je Ante Čačić.

A o cilju na Euru, Čačić je kazao:

"Kao što sam rekao poslije kvalifikacijskog susreta s Maltom, želim da izađemo iz sjene Vatrenih '98, a igrači su to shvatili kao nešto normalno i tome će težiti. Naravno, teško će ih biti dostići, njihova je bronca zlatnog sjaja, a nadam se će neke nove generacije poslije ovog EP-a teško dostići nas".

Zanimljivo da u hotelu gdje su igrači smješteni nema djevojaka niti supruga, bar ih ne bi trebalo biti.

"Ni supruge, ni žene, a ni cure. Dakle, nema seksa prije utakmica", uz smijeh je kazao hrvatski selektor.

Hrvatska je na Euru u grupi sa Turskom, Španijom i Češkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi