Bh. ginisov rekorder u Amsterdamu razbio 50 kokosovih oraha

Gostovao u TV Showu "Wedden Dat"

Bh. ginisov rekorder u Amsterdamu razbio 50 kokosovih oraha

E. Čaušević

Muhamed Kahrimanović Hammerhand i Edin Kajević Kaja, bh. dvojac ginisovih rekordera, gostovali su u holandskom popularnom TV Showu “Wedden Dat” u Amsterdamu, koji moderira voditeljica Silvia Meis.

Kaja je tokom nastupa u emisiji, u kojoj je učestvovalo devet rekordera iz brojnih zemalja, u minuti laktom razbio ukupno 50 kokosovih oraha. TV Masmedia Hilversum je napravila opkladu sa publikom u studiju da li Kaja može ili ne može razbiti više od 40 kokosovih oraha u minuti.

Publika u studiju, kao i višestruki Ginisov rekorder Muhamed Kahrimanović, čovjek kojeg su njemački mediji prozvali “Hammerhand”, bili su oduševljeni Kajinim nastupom, koji je inače taekwondo majstor i alfa i omega TKD Bosna, jednog od najuspješnjih bh. sportskih kolektiva u ovom borilačkom sportu.

Bosanskohercegovački tandem ginisovih rekorda pored ovog TV nastupa u Holandiji najavili su nove nastupe, spektakle i obaranje novih rekorda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi