Big Sofo je u autobusu bio žrtva skrivene kamere

Nezaboravan doček za Schortsanitisa

Big Sofo je u autobusu bio žrtva skrivene kamere

Grčki centar Sofoklis Schortsanitis je prije dva dana stigao u Beograd, gdje je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Po dolasku na aerodrom Nikola Tesla, popularni Big Sofo je doživio (neprijatno) iznenađenje. Automobil koji ga je trebao prevesti do centra grada bio je 'u kvaru', pa se grčki gorostas morao smjestiti u stari autobus.

I sam Sofoklis je bio u najmanju ruku iznenađen svime što ga je snašlo, ali se u međuvremenu njegovo razočarenje pretvorilo u oduševljenje.

Naime, grčki centar je bio žrtva skrivene kamere koju je organizovala Crvena zvezda TV, a to je postalo jasno kada su svi u autobusu zapjevali dobro poznate navijačke pjesme ovog kluba.

Big Sofo, ili kako ga još vole zvati 'Baby Shaq', nije skidao osmijeh sa lica, a bio je raspoložen za fotografisanje i razgovor sa Zvezdinim fanovima koji su također učestvovali u pravljenju smicalice za Grka kamerunskog porijekla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.