Bilić ima veliko srce: "Uljepšao si mom sinu djetinjstvo"

Slaven Bilić pokazao da je veliki čovjek

Bilić ima veliko srce: "Uljepšao si mom sinu djetinjstvo"

E. Škorić

Slaven Bilić ima veliko srce i trener West Hama to je još jednom i dokazao.

Biliću se često prigovara zbog ne baš dobrih rezultata, često je temperamentniji više nego što bi trebao biti, ali iza svega toga krije se jedan dobar čovjek.

Kada je izlazio iz West Hamovog trening kampa Bilić je ugledao oca i sina kako čekaju na zimi. Ispričali su da čekaju dječakovog omiljenog igrača Andyja Carrolla. 

Bilić im je kazao da će Carroll kasniti, ali je oca i sina povezao u kamp i omogućio dječaku da se druži sa svojim idolima.

"Nakon toga nam je ponudio da nas poveze u kamp i rekao nam da ćemo upoznati Carrolla. Alfie nije mogao doći k sebi. Slavene, ti si apsolutna zvijezda i mojem sinu si uljepšao djetinjstvo. Svaka ti čast", napisao je dječakov otac na Facebooku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti