Bilićev sin u vezi s kćerkom poznatog hrvatskog trenera?

Veliki zavodnik

Bilićev sin u vezi s kćerkom poznatog hrvatskog trenera?

O. Lekić

Leo Bilić ima 21 godinu i sin je hrvatskog trenera Slavena Bilića. Baš poput tate, i Leo je veliki zavodnik, što govori i informacija da je navodno 'smuvao' kćerku Nikole Jurčevića, koji je upravo u West Hamu "desna ruka" Biliću.

Leo i njegova vršnjakinja Laura Jurčević često na društvenim mrežama objavljuju fotografije zajedničkih druženja, a to je izazvalo veliku pažnju brojnih hrvatskih medija, pa su se mnogi zapitali gaje li možda nešto dublje osjećaje. 

Ovaj vikend Laura je u elitnom londonskom restoranu Sexy Fish, u kojem se inače skupljaju bogati nasljednici, proslavila svoj 21. rođendan na kojem su bile njezine najbliže prijateljice, ali i Leo, kao jedini muškarac.

Slaven Bilić i Nikola Jurčević već godinama sarađuju i to što se njihova djeca druže nije iznenađujuće, međutim čini se kako iza odnosa mladog Lea i Laure stoji ipak nešto više, pa mediji nagađuju da veza traje već neko vrijeme. 

Podsjetimo, Bilić je Lea dobio još u braku s advokaticom Andrijanom. On inače živi u Splitu i rado se druži sa djecom i od ostalih poznatih Hrvata, poput sinova Aljoše Asanovića, Alena Bokšića... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi