Bivša Balotellijeva zaručnica ponovo ljubi fudbalera

Zavela bivšeg igrača Juvenusa

Bivša Balotellijeva zaručnica ponovo ljubi fudbalera

Fanny Neguesha, djevojka s kojom se u prošlosti bio zaručen Mario Balotelli, ponovo ljubi fudbalera. 

Fanny i Mario su još 2014. godine stavili tačku na svoju ljubavnu priču, a da ova atraktivna belgijska manekenka ne može bez fudbalera, svjedoče 'fotke' na njezinom Instagram profilu.

Nova ljubav lijepe Fanny je 23-godišnji Mario Lemina. Radi se o fudbaleru koji nastupa za Southampton, a tokom dosadašnje profesionalne karijere igrao je još za Juventus, Marseille i Llorient. 

Ako se uzme u obzir da je Fanny tokom veze s Balotellijem navijala za klubove u kojima je on igrao, nema sumnje da ćemo je uskoro vidjeti i na tribinama stadiona Southamptona. Uostalom, britanski tisak obožava žene fudbalera, pa će se atraktivna Fanny uskoro češće nalaziti na njihovim naslovnicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi